Σχετικά με εμάς

Καθορίζουμε νέα πρότυπα στην Κύπρο

Η Diplomat είναι μια κορυφαία εταιρεία πωλήσεων και διανομής στην Κυπριακή αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες υποδομές και υπηρεσίες κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας, λύσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης (logistics), ευρεία κάλυψη και ένα κορυφαίο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο.

Η  Diplomat ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο το 2011,  κτίζοντας γρήγορα  φήμη για ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, στον τομέα προϊόντων  ταχείας κατανάλωσης (FMCG) και μάρκες τροφίμων από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες.

Στην Κύπρο, η  εταιρεία Diplomat προσφέρει ένα νέο επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματισμού.

Η προσέγγισή μας είναι προσαρμοσμένη στη δομή και τις ανάγκες της Κυπριακής αγοράς, αξιοποιώντας παράλληλα την πλήρη τεχνογνωσία του Ομίλου Diplomat, τις βέλτιστες διαδικασίες και τα καλύτερα συστήματα , αλλά και τα 50 χρόνια κληρονομιάς μας. Για τους πελάτες μας, αυτό σημαίνει εξατομικευμένες στρατηγικές, υψηλή παραγωγικότητα και βέλτιστες πρακτικές που προσθέτουν πραγματική αξία.

We operate through one dis­tribution center located in Nicosia and reach 1,500 points of sales directly, as well as through sub-distributors.

 

Η  Diplomat προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία και επιχειρησιακή αριστεία σε υπεραγορές, παντοπωλεία, περίπτερα και τουριστικά κανάλια. Αυτό συμπληρώνετε από μία κορυφαία διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, η οποία συμπεριλαμβάνει λύσεις διανομής, υλικοτεχνική υποστήριξη (logistics) και προσαρμοσμένες λύσεις πωλήσεων, με 48ώρη εγγυημένη παράδοση, από ένα χαρτοφυλάκιο με αναγνωρισμένες μάρκες παγκοσμίως.

Στην Κύπρο, στηρίζουμε τις τοπικές κοινότητες μέσω εθελοντισμού και κοινωνικών δραστηριοτήτων, όπως  δεντοφύτευση (μετά τις δασικές πυρκαγιές του 2016), διαφόρων εράνων και εισφορών, καθώς και με την συμμετοχή μας στον Κυπριακό Μαραθώνιο.

Επικεντρωμένοι στη συνεχή ανάπτυξη, στοχεύουμε να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία διανομής στην Κύπρο, μέσω στρατηγικών εταιρικών σχέσεων με κορυφαίες πολυεθνικές και τοπικές μάρκες.

Κύριοι προμηθευτές

Δουλεύουμε σε στρατηγική συνεργασία με κορυφαίους παγκόσμιους και τοπικούς προμηθευτές, για να προσφέρουμε πραγματική αξία.