Πρωτοπόρος Τεχνολογία

Επενδύουμε σημαντικά στην πληροφορική για την επίτευξη των  επιχειρηματικών μας στόχων.

Επενδύουμε σημαντικά στην πληροφορική για την επίτευξη των  επιχειρηματικών μας στόχων. Οι δραστηριότητές μας υποστηρίζονται από μια προηγμένη λύση, της πλατφόρμας SAP, η οποία συμπληρώνεται από τεχνολογίες αιχμής κινητής επικοινωνίας για τις ομάδες πωλήσεων και διανομής, καθώς και από λύσεις που ωθούν την αποδοτικότητα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν συστήματα συλλογής-μέσω- φωνής και εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης αποθηκών (WMS).

 

Το τεχνολογικό μας υπόβαθρο, εξασφαλίζει γρήγορες και αποδοτικές παραγγελίες, αποθήκευση και διανομή με υψηλή παραγωγικότητα και ομαλή ροή εργασίας.

Εργαζόμαστε με συνέπεια για την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, ώστε να προσφέρουμε πραγματική επιχειρηματική αξία σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

SAP

Η κορυφαία τεχνολογία για ολοκληρωμένες και βελτιστοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ως πρωτοπόρος εταιρεία πωλήσεων και διανομής, χρησιμοποιούμε το SAP ως την πλατφόρμα για το Σύστημα Διαχείρισης Πόρων (ERP) για να υποστηρίξουμε τη μελλοντική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της Εκτεταμένης Διαχείρισης Αποθηκών (EWM) της SAP, για υψηλή απόδοση των λειτουργιών αποθήκης. Αυτή η κορυφαία τεχνολογία, μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και να έχουμε ορατότητα ‘πραγματικού χρόνου’ σε όλη την αλυσίδα αξίας.

SAP

Προηγμένη Επιχειρηματική Πληροφόρηση (BI) + QlikView

Πίνακες και διαχειριστικά εργαλεία σε ‘πραγματικό χρόνο’ που υποστηρίζουν την λήψη αποφάσεων των διευθυντών.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Επιχειρηματικής Πληροφόρησης (ΒΙ) QlikView ,για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών και πινάκων πραγματικού χρόνου που υποστηρίζουν διοικητικές αποφάσεις.  Αυτό μας επιτρέπει να βελτιστοποιούμε τις επιχειρηματικές διαδικασίες μας, χρησιμοποιώντας περιεκτικές αναλύσεις, βασισμένες στην εις βάθος μελέτη όλων των δεδομένων.  Το αποτέλεσμα είναι ταχύτερη και καλύτερη ανταπόκριση σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, καλύτερη αξία για τους πελάτες και αποτελεσματικότερη λειτουργία σε όλη την επιχείρησή μας.

Προηγμένη Επιχειρηματική Πληροφόρηση (BI) + QlikView

Digital & Front End Solutions

Developing advanced digital solutions to answer the needs of rapidly-changing business environments.

Our expert IT team leverages technology to enable fast & efficient sales and service on one hand, and implement AI based solutions that drive business growth on the other hand. We rapidly build and deploy applications that boost our customer facing processes.

 

Digital & Front End Solutions

Ειδικά Βραβεία

Αναγνωρισμένη αριστεία στην ψηφιακή καινοτομία.

Η κορυφαία τεχνολογία μας έχει αναγνωριστεί με την απονομή σημαντικών βραβείων της βιομηχανίας. Μας απονεμήθηκε το Βραβείο για την Κορυφαία Ψηφιακή Καινοτομία στο Ισραήλ, σε σχέση με την εφαρμογή μας για το λιανικό εμπόριο MyDiplomat. Το 2016, επιλεχτήκαμε ως ο «Εξαιρετικός Οργανισμός» για την τεχνολογική και επιχειρηματική πρωτοπορία, καθώς και την προηγμένη μας τεχνολογία.

Ειδικά Βραβεία

Η εφαρμογή μας My Diplomat

Παραγγελίες και αγορές «επόμενης γενιάς» από πελάτες.

Η εφαρμογή MyDiplomat, που αναπτύχθηκε εντός της εταιρίας  μας, αποτελεί την επόμενη γενιά στις παραγγελίες και τις αγορές στην ψηφιακή εποχή. Η προγνωστική ανάλυση της MyDiplomat (AI) εντοπίζει ευκαιρίες προϊόντων με βάση τις τάσεις και τα χαρακτηριστικά της αγοράς, το ιστορικό παραγγελιών του πελάτη και πρόσθετα ποιοτικά δεδομένα. Έξυπνη και εύκολη στη χρήση, η εφαρμογή MyDiplomat επιτρέπει στους πελάτες να τοποθετούν και να διαχειρίζονται παραγγελίες 24/7 από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας στους λιανέμπορους πραγματική επιχειρηματική αξία.

Η εφαρμογή μας My Diplomat

Ιχνηλασιμότητα Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Παρακολούθηση και έλεγχος της ποιότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δεσμευόμαστε πλήρως να προμηθεύουμε κάθε παραγγελία εγκαίρως με 100% πληρότητα. Για να εξασφαλίσουμε ότι παρέχουμε τα σωστά προϊόντα την σωστή στιγμή, η εφοδιαστική αλυσίδα μας παρακολουθείται και τεκμηριώνεται με προηγμένη οπτικοακουστική τεχνολογία. Οι παλέτες σαρώνονται, παρακολουθούνται και φορτώνονται στα σωστά φορτηγά για γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση.

Ιχνηλασιμότητα Εφοδιαστικής Αλυσίδας