Ηγεσία

Η επιχειρηματική επιτυχία σε κύριους τομείς, οφείλεται στην έμπειρη ηγετική μας ομάδα

Γιώργος Στρατής
National Sales & Trade Marketing Manager
+357 22 210900
Ο Γιώργος εντάχθηκε στη Diplomat το 2011. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), ειδικά στο τμήμα της P&G.; Έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους σε πωλήσεις και εμπορικό μάρκετινγκ στην Κύπρο, σε εταιρείες πέραν της Diplomat. Εκτός από τα καθήκοντα του να ηγείται την στρατηγική της επωνυμίας της Diplomat, ο Γιώργος ηγείται επίσης της νέας επιχειρηματικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της επέκτασης σε νέες κατηγορίες και κανάλια.
Μικέλλης Χρίστου
GM Diplomat Cyprus
+972-3-9766882
Ο Μικελλής εντάχθηκε στην Diplomat Κύπρου το 2011. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης. Πριν από την ένταξή του στη Diplοmat, η εμπειρία του περιελάμβανε την εισαγωγή νέων κατηγοριών και προϊόντων στην Κυπριακή αγορά, που σήμερα κατέχουν ηγετική θέση. Ο Μικέλλης συνέβαλε σημαντικά στην ίδρυση της Diplomat στην Κύπρο το 2011.
Παύλος Γαβριηλίδης
IT & Supply Chain Manager
+357 22 210900
Ο Παύλος εντάχθηκε στη Diplomat το 2011. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, και ειδικά στον κλάδο των πωλήσεων και logistics. Έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους στον τομέα της πληροφορικής σε διάφορες εταιρείες στην Κύπρο. Εκτός από τα καθήκοντα του να ηγείται του τμήματος πληροφορικής της Diplomat, ο Παύλος ηγείται της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην εταιρεία διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση του αποθέματος και την συνεχή βελτίωση της πρόβλεψης των πωλήσεων
Σοφία Νικολάου
Category Team Leader
+357 22 210900
Η Σοφία εντάχθηκε στη Diplomat το 2013 και έχει πέραν των 15 χρόνων εμπειρία στο τομέα των προϊόντων FMCG. Η Σοφία έχει υπηρετήσει διάφορους ηγετικούς ρόλους στην Εταιρεία, μεταξύ των οποίων της ομάδας πωλήσεων των μεγάλων πελατών και μετέπειτα ως υπεύθυνη εμπορικού μάρκετινγκ, σχεδίαζε και εφάρμοζε την στρατηγική των προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Πλέον, η Σοφία ηγείται της ομάδας Εμπορικού Μάρκετινγκ της Εταιρείας για όλες τις μάρκες μη τρόφιμου.