Ηγεσία

Η επιχειρηματική επιτυχία σε κύριους τομείς, οφείλεται στην έμπειρη ηγετική μας ομάδα

Μικελλής Χρήστου
GM Diplomat Cyprus
+357-97-884303
Ο Μικελλής εντάχθηκε στην Diplomat Κύπρου το 2011. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης. Πριν από την ένταξή του στη Diplοmat, η εμπειρία του περιελάμβανε την εισαγωγή νέων κατηγοριών και προϊόντων στην Κυπριακή αγορά, που σήμερα κατέχουν ηγετική θέση. Ο Μικέλλης συνέβαλε σημαντικά στην ίδρυση της Diplomat στην Κύπρο το 2011.
Γιώργος Στρατής
National Sales & Trade Marketing Manager
+357-97-884307
Ο Γιώργος εντάχθηκε στη Diplomat το 2011. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), ειδικά στο τμήμα της P&G. Έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους σε πωλήσεις και εμπορικό μάρκετινγκ στην Κύπρο, σε εταιρείες πέραν της Diplomat. Εκτός από τα καθήκοντα του να ηγείται την στρατηγική της επωνυμίας της Diplomat, ο Γιώργος ηγείται επίσης της νέας επιχειρηματικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της επέκτασης σε νέες κατηγορίες και κανάλια.
Γιάννος Γιουσελλή
Chief Accountant
+357-97-884306
Ο Γιάννος εντάχθηκε στην Diplomat το 2021 έχοντας σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας και γνώσης σε αυτήν τη θέση. Πριν από τη Diplomat, ο Γιάννος είχε υπηρετήσει σε διάφορους ρόλους στο οικονομικό τμήμα διαφόρων εταιρειών. Την τελευταία δεκαετία από τη θέση του Υπεύθυνου Λογιστηρίου ηγείτο του λογιστικού τμήματος και των οικονομικών διαδικασιών σε εδραιωμένες εταιρείες στην Κύπρο.
Αλεξία Ονησιφόρου
HR Manager, KAM and OSM
+357-97-884355
Η Αλεξία έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο προγραμματισμό ζήτησης με διανομείς στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης. Εντάχθηκε στη Diplomat το 2012. Στη Diplomat, η Αλεξία ηγείτω της διαδικασίας σχεδιασμού των πωλήσεων και λειτουργικού σχεδιασμού, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση του αποθέματος και την συνεχή βελτίωση της πρόβλεψης των πωλήσεων. Το 2017, η Αλεξία διορίστηκε στο Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικής του Ομίλου της Diplomat, ως εκπρόσωπος της Diplomat Κύπρου, ώστε να επιβλέπει την επιτυχή εφαρμογή της στρατηγικής του Oμίλου. Το 2019, η Αλεξία εντάχθηκε στο τμήμα πωλήσεων, ως Υπεύθυνη για Μεγάλους Πελάτες.
Παύλος Γαβριηλίδης
IT & Supply Chain Manager
+357 22 210911
Ο Παύλος εντάχθηκε στη Diplomat το 2011. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, και ειδικά στον κλάδο των πωλήσεων και logistics. Έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους στον τομέα της πληροφορικής σε διάφορες εταιρίες στην Κύπρο. Εκτός από τα καθήκοντα του να ηγείται των διαδικασιών και τεχνολογίας της Diplomat, ο Παύλος εκτελεί τα καθήκοντα του Demand and Supply Planner, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση του αποθέματος και την συνεχή βελτίωση της πρόβλεψης των πωλήσεων των επωνυμιών P&G και τροφίμων.
Αντρέας Χατζηαντωνίου
Warehouse Manager
‎+357 22 210973‏
Ο Ανδρέας εντάχτηκε στη Diplomat το 2011 σαν Διευθυντής Αποθήκης. H εμπειρία του στον τομέα της εφοδιαστικής υπερβαίνει τα 18 χρόνια, περνώντας από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, ξεκινώντας από τον τομέα γραφικής ύλης, και τέλος, τον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG). Υπήρξε υπεύθυνος για την οργάνωση αποθηκών, κέντρων διανομής και την εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης αποθήκης (WMS) στις προηγούμενες εταιρείες που εργάστηκε, καθώς και στη Diplomat Κύπρου, στην οποία αποτελεί σημαντικό στέλεχος από την ίδρυσή της εταιρίας.